Nyhet! L300 Pro-Retinol

L300 älskar mild men kraftfull hudvård. Nu välkomnar vi L300 Pro-Retinol till vårt sortiment – en ny hudvårdsserie med pro-retinol som effektivt minskar rynkor, fina linjer och förbättrar hudens textur. Utan en massa krångel.

L300 Pro-Retinol är en hudvårdsserie med pro-retinol som reducerar olika typer av ålderstecken. I serien hittar du Renewing Day Cream SPF 15, Intense Recovery Night Cream, Ultra Restore Oil-Serum och Firming Eye & Lip Cream. Alla produkter innehåller 0,27% pro-retinol, passar alla hudtyper och är oparfymerade. Bevisad effekt efter 4 veckor.

Vad är Pro-Retinol?

Retinol är en ingrediens med dokumenterad effekt på olika typer av ålderstecken. Men det är också en ingrediens som är känd för sitt krångel, som hudirriation, torrhet och fjällande hud. Pro-retinol är en mildare och stabil variant av retinol som fortfarande är effektiv mot ålderstecken men med en mindre risk för en irriterad hud. Bra effekt och mindre krångel helt enkelt!

L300 Ultra Restore Oil Serum med pro-retinol som står mot en grön bakgrund
Kvinna som står i badrum och smörjer in L300 Pro-Retinol dagkräm i ansiktet

L300 - Hudvård utan konstigheter

Det finns mycket hokus pokus när det kommer till hudvård. Regler, måsten och manualer. L300 brinner för att förenkla krångliga ingredienser och göra bra och effektiv hudvård tillgängligt för alla. Våra produkter är snälla, verkningsfulla och prisvärda. Hudvård utan konstigheter helt enkelt.