Mogen hud

Hur snabbt din hud åldras beror på genetiska anlag, men också livsstil så som stress, rökning, luftföroreningar och UV strålning. Skonsam och verksam anti age hudvård med bevisat effektiva ingredienser kan hjälpa dig till en frisk och hälsosam hud. L300 har två hudvårdsserier för dig som vill förebygga rynkor, och för dig som vill jobba aktivt för att minska rynkor, fina linjer och förbättra hudens textur. Upptäck L300 Pro-Retinol och L300 Hyaluronic Renewal.

Se alla L300 produkter

Bild som visar 4 hudvårdsprodukter som ingår i L300 nya hudvårdsserie Pro-Retinol
Bild som visar 4 hudvårdsprodukter som ingår i L300 nya hudvårdsserie Pro-Retinol

L300 Pro-Retinol - hudvård med pro retinol!

L300 Pro-Retinol är en komplett hudvårdsserie med pro-retinol som effektivt minskar rynkor och fina linjer. Retinol är en typ av A-vitamin som finns naturligt i hudens alla lager och är känd för att funka bra mot ålderstecken. Pro-retinol är en mild men kraftfull variant av retinol som ger bra resultat med mindre risk för hudirritation. Bevisad effekt efter 4 veckor. Mild men effektiv hudvård helt enkelt!

L300 Pro-Retinol minskar rynkor och fina linjer

L300 Pro-Retinol består av fyra hudvårdsprodukter som jobbar aktivt mot rynkor och andra åldersrelaterade hudförändringar. Du kan hitta ett serum med pro-retinol, dagkräm och nattkräm med pro retinol samt en multikräm som minskar fina linjer runt läppar och ögon. Samtliga produkter innehåller 0,27% pro-retinol och extrakt från alger. I L300s pro-retinol produkter använder vi oss av retinyl palmitate som ingår i familjen pro-retinol. De innehåller också noggrant utvalda ingredienser som återfuktar huden och stärker hudbarriären.

Hudvårdsprodukterna i L300 Pro-retinol är alla dermatologiskt testade, parfymfria och passar alla hudtyper. De innehåller inga animaliska ingredienser. Produkterna kan användas varje dag. För att minska risken för eventuell irritation rekommenderar vi dock att du vänjer huden genom att trappa upp användningen gradvis. Komplettera också med SPF på dagtid om du ska sola eller vistas länge i solen. Här kan du läsa mer om pro-retinol.

L300 hudvårdsserie för mogen hud minskar ålderstecken och ökar hudens fasthet
L300 hudvårdsserie för mogen hud minskar ålderstecken och ökar hudens fasthet

L300 Hyaluronic Renewal - hudvård som ger fukt och minskar ålderstecken

När du blir äldre försämras t ex hudens förmåga att behålla fukt, cellförnyelsen går långsammare och kollagenproduktionen minskar. Resultatet blir en torrare, slappare hud med linjer och rynkor. Men genom att tillföra mer ingredienser som huden redan har så som fukt, karbamid, hyaluronsyra osv så hjälper man huden att bibehålla ett vackert och friskt utseende.

Anti-age krämer som ger fukt, fasthet och lyft

L300 Hyaluronic Renewal är vår populära Anti-Age-serie för ansiktet med ny, förbättrad formula som innehåller effektiva hyaluronsyror som jobbar både på insidan och utsidan. Serien innehåller olika antirynkkrämer som rekommenderas för mogen hy som vill ha fukt, fasthet, lyft och förbättrad struktur.

Våra anti-age krämer är speciellt anpassade för användning under dagen, natten eller kring ögonen, samt vårt ansiktsserum som minskar rynkor och ökar fastheten.

Produkterna är oparfymerade.