Mogen hud

Hur snabbt din hud åldras beror på genetiska anlag, men också livsstil så som stress, rökning, luftföroreningar och UV strålning. Men bra hudvårdsprodukter kan hjälpa dig att se vacker och hälsosam ut längre.

Hudvård som ger fukt och minskar ålderstecken

När du blir äldre försämras t ex hudens förmåga att behålla fukt, cellförnyelsen går långsammare och kollagenproduktionen minskar. Resultatet blir en torrare, slappare hud med linjer och rynkor. Men genom att tillföra mer ingredienser som huden redan har så som fukt, karbamid, hyaluronsyra osv så hjälper man huden att bibehålla ett vackert och friskt utseende.

 

Anti-age krämer som ger fukt, fasthet och lyft

L300 Hyaluronic Renewal är vår populära Anti-Age-serie för ansiktet med ny, förbättrad formula som innehåller effektiva hyaluronsyror som jobbar både på insidan och utsidan. Serien innehåller olika antirynkkrämer som rekommenderas för mogen hy som vill ha fukt, fasthet, lyft och förbättrad struktur.

Våra anti-age krämer är speciellt anpassade för användning under dagen, natten eller kring ögonen, samt vårt ansiktsserum som minskar rynkor och ökar fastheten.

Produkterna är oparfymerade samt fria från parabener och mineraloljor.