ELINS HUDVÅRDSRESA MED L300

Elins hudvårdsresa med L300

Vi på L300 tror att nyckeln till en välmående hud är att hitta produkter som din hud verkligen tycker om – din hud vet bäst trots allt, eller hur? Det skonsamma och prisvänliga kan även vara det mest effektiva, och enkla produkter kan vara de som ger dig bäst resultat.

Då och då får vi tal del av fantastiska hudvårdsresor från L300-användare. Här kan du läsa Elins hudvårdsresa och hennes relation till L300!

BERÄTTA OM DIN RELATION TILL HUDVÅRD

Mitt intresse för hudvård började någonstans när jag var emellan 14 och 15 år. Jag tittade mycket på youtube och läste mycket om hudvård och ville börja med det själv, då jag tyckte att min hud var fruktansvärt dålig jämfört med alla andra tjejer i min ålder.
Det misstag jag gjorde då var att jag inte förstod vilken hudtyp jag har, och började använda uttorkande produkter som sen gjorde att min hud blev helt galen. Det sved i hela ansiktet, jag flagnade överallt och fick mer finnar än någonsin. Under min tonårsperiod vart jag väldigt obekväm i min egen hud och såg ner på mig själv mycket då jag inte uppfyllde ’’kraven’’ för att vara en perfekt tjej, bara på grund av ett litet misstag.

När jag sen vart 18 år och fick lite extra pengar i födelsedagspresent så tänkte jag nu ska jag vända på det här. Jag ska hitta en hudvårdsrutin som passar mig och försöka ta hjälp av någon eller några som verkligen kan det här om hudvård, då jag inte riktigt litade på mig själv eftersom det gick så fel första gången.

Vad som hände då var att jag gick till en butik som sålde bra produkter från vad jag hade sett och hört om, och frågade helt enkelt om dom kunde sätta ihop ett kitt åt mig. Jag fick då reda på för första gången i mitt liv att jag har torr hud, och att alla produkter jag använt innan har bara gjort det värre. Så jag fick med mig en massa produkter och jag längtade tills jag skulle komma hem och få använda allt.

HUR UPPTÄCKTE DU L300?

Nu när jag är 22 år så känner jag att det jag använt inte riktigt biter längre. Det ger inte samma effekt som det gjorde då jag först började använda det. Det slutade med att jag började köpa på mig saker som jag egentligen inte behövde, bara för att få den känslan av återfuktad hud igen. Men ingenting fungerade. Det kändes verkligen som att allt jag smetade på mitt ansikte inte gick in på djupet, utan att det bara satt som en hinna på översta lagret.

Då tog jag saken i egna händer igen. Jag började göra research och fördjupade mig i ingredienser och vad just min hudtyp kan behöva för produkter. Jag ville även hitta ett nytt märke att testa som var mer prisvärt, då jag ibland har ont om pengar. Då hittade jag L300 genom instagram då många som jag följer rekommenderade märket. Så jag gick till apoteket och frågade lite om hur produkterna funkade och vad för slags ingredienser som kan vara bra för mig och min hud. Då rekommenderade dom serien Intensive Moisture till mig, och dom första produkterna jag blev förälskad i var Intensive Moisture Serum och Intensive Moisture Eye Cream.

Redan efter 3 dagar märkte jag skillnad och kände att allt jag använt gick in på djupet istället för att ligga som en hinna på mitt ansikte. Jag hade fortfarande problem med att min hud flagnade, men det försvann så snabbt när jag började använda allt jag köpt.

Nu känner jag för första gången i mitt liv att jag är nöjd med min hud och hur den ser ut. Ibland får jag fortfarande finnar, men det spelar ingen roll längre då resten av min hud lyser och ser slät ut. Nu när jag tar på min hud känns det inte längre stelt och det känns inte som att hela ansiktet ska flagna av. Jag har hittat ett självförtroende i mig själv och skäms inte längre för att min hud inte är ’’perfekt’’. Men med L300’s produkter är den på god väg dit!

VAD HAR HJÄLPT DIG ATT FÅ EN BÄTTRE HY?

  • Att ta reda på vad just min hud behöver och vad mina behov är.
  • Inte använda för mycket produkter i min hudvårdsrutin.
  • Att inte jämföra mig med andra personer och alltid jobba på att vara bekväm i min egen kropp och hud.
  • Dricka mer vatten!

HUR SER DIN HUDVÅRDSRUTIN UT IDAG?

Min rutin är att alltid tvätta ansiktet morgon och kväll med Cleansing Mousse, ta toner på kvällen när jag har haft smink och vill försäkra mig om att allt försvinner, sedan applicerar jag Intensive Moisture Serum och Intensive Moisture Eye Cream, och sen anpassar jag vilken kräm jag använder. Intensive Moisture Face Cream för dagen och Intensive Moisture Night Cream för natten.

VAD ÄR DITT TIPS TILL DE SOM KÄNNER SIG OSÄKRA PGA SIN HUD?

Mitt tips är att försöka fokusera på dig själv och inte jämföra sig med någon annan. Ta hand om dig själv och lyssna inte på dom som försöker trycka ner dig. Jobba på att vara bekväm med din hud och förstå att allt vi ser på sociala medier inte är 100% sanning.

VILKEN PRODUKT ÄR DIN FAVORIT FRÅN L300?

Jag har flera favoriter, Intensive Moisture Serum är så bra!

[xyz-ips snippet="Video-Section-Blog-article"]
[xyz-ips snippet="Show-element-on-blog-article"]
Scroll to Top