SÅ FÅR DU MER LYSTER I ANSIKTET – EN RUTIN FÖR GLOW

Hudvårdsrutin för glow med L300 produkter med vitamin c

Många önskar sig en hud med mycket lyster. En hud som ser frisk och fräsch ut med en jämn hudton. Men hur uppnår man en hud med mycket glow? Vi ger dig våra bästa tips för hur du får mer lyster i ansiktet. Här är vår enkla hudvårdsrutin för glow och lyster!

RENGÖRING FÖRSTA STEGET TILL MER LYSTER

Att rengöra huden morgon och kväll är någonting som alla vet att de bör göra. Ändå har nog många kvinnor gått och lagt sig utan att ta bort sminket vid något tillfälle i livet.

En bra rengöring är grunden till en hud med lyster. Vilken rengöringsprodukt du ska använda beror såklart på din hudtyp och dina behov. Använd först en rengöring för att få bort orenheter och smink. L300 Cleansing Milk är en rengöringsmjölk som milt men effektivt avlägsnar orenheter och makeup.

Även om du inte använder smink bör du rengöra ansiktet morgon och kväll. Huden utsätts varje dag för exempelvis avgaser och smutspartiklar.

PEELING FÖR ATT TA BORT DÖDA HUDCELLER

En mild peeling tar bort döda och torra hudceller och stimulerar cellförnyelsen vilket ger en jämn hud med lyster. Peeling kan göras 2-3 gånger i veckan, men kom ihåg att läsa på förpackningen för att se vad varumärket rekommenderar!

Man brukar skilja mellan mekanisk peeling och kemisk peeling. Mekanisk peeling består av små korn som masseras på huden och på så sätt tar bort döda hudceller. Kemisk peeling finns i olika varianter men innebär ofta att man stryker på peelingen på ansiktet och låter den sjunka in. En kemisk peeling kan innehålla syror som exempelvis AHA syra. Under sommaren är det bäst att använda peeling på kvällen då huden kan bli något mer solkänslig direkt efter peeling.

L300 Pure Cleansing Face Scrub är en mild mekanisk ansiktsskrubb som innehåller Perlite, som är naturliga skrubbkorn av vulkanisk sten. Massera in på fuktad hud och skölj sedan av med ljummet vatten.

SERUM FÖR GLOW

Serum innehåller oftast aktiva ingredienser som ger huden extra näring och lyster.

Ingredienser att leta efter i serum för återfuktning och lyster:

  • Vitamin C: C-vitamin bidrar till ökad lyster, kan motverka pigmentering och skyddar huden mot solens strålar. Glow Boost Face Serum innehållet vitamin C som ger lyster, en jämnare hudton och stärker hudens kollagenproduktion. Face Serum Vitamin C är ett milt och återfuktande serum med vitamin C.
  • Hyaluronsyra: En återfuktad hud ser automatiskt yngre och jämnare ut. Hyaluronsyra är ett fuktgivande ämne som finns naturligt i huden, men hudens produktion av hyaluronsyra minskar när vi åldras. Hyaluronsyra ger huden fukt och fyllighet. Det har även en jämnande effekt på hudens yta och minskar fina linjer och rynkor. L300 har flera serum som innehåller hyaluronsyra. Intensive Moisture Face Serum passar utmärkt för dig med torr hud och Hyaluronic Renewal Anti-age Face Serum passar dig med mogen hud.

ANSIKTSKRÄM FÖR EN BALANSERAD HUD

En ansiktskräm brukar vara sista steget i hudvårdsrutinen. En bra ansiktskräm håller hudens fuktnivåer i balans och kapslar in alla ingredienser du applicerat tidigare i din rutin. Det finns krämer som är anpassade till olika hudtyper, problem, samt till dag och natt. Instant Glow Day Cream är en dagkräm med vitamin C som innehåller ljusreflekterande partiklar som ger huden en omedelbar lyster! Glow på pumpflaska helt enkelt!

[xyz-ips snippet="Video-Section-Blog-article"]
[xyz-ips snippet="Show-element-on-blog-article"]
Scroll to Top